130 anys de ferrocarril a Valls

Aquest any 2013 es celebren 130 anys de l’arribada del ferrocarril a la ciutat de Valls. Amb motiu d’aquesta efemèride l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Valls i de L’Alt Camp ofereix desinteressadament a la ciutat dues exposicions dedicades al ferrocarril.

“Els nostres trens”

La primera de les exposicions porta com a títol “Els nostres trens” i consisteix en una exposició de modelisme i fotografia que fa un repàs cronològic del material mòbil ferroviari des dels orígens del ferrocarril fins a l’actualitat. En aquesta exposició temàtica, el visitant hi podrà conèixer els trens que han marcat el panorama ferroviari, tant de les nostres contrades, com de l’estat espanyol, així com d’arreu d’Europa. En els diferents expositors temàtics es presentaran, tant els vehicles ferroviaris que han estat importants a la nostra terra, com aquells que han marcat grans fites del ferrocarril nacional i europeu.

L’exposició s’inaugurarà el dissabte 9 de febrer a les 19.30 en el local de l’Associació d’Alumnes i Ex-alumnes de l’Escola del Treball (AAET).

            Adreça: Local de l’AAET. Carrer de la muralla de Sant Antoni, 35. Valls.

            Horari: De 19.00 a 20.30, tots els dies excepte diumenges.

            Durada: Des del 9 de febrer fins al 23 de febrer de 2013.

            Entrada gratuïta.

“Més d’un segle de ferrocarril a Europa”

La segona de les exposicions porta com a títol “Més d’un segle de ferrocarril a Europa” i es tracta d’una exposició de fotografies i experiències d’un dels nostres socis més viatgers. En aquesta exposició, el visitant hi podrà descobrir de primera mà com s’han desenvolupat els diferents aniversaris del ferrocarril en diversos països europeus. Aquests aniversaris s’han caracteritzat per la circulació de trens històrics amb tracció a vapor, alguns d’ells, amb la circulació dels vehicles més emblemàtics i pioners de la tracció en aquells països.

L’exposició s’inaugurarà el dissabte 9 de febrer a les 20.30 en el local del Grup Sociocultural Sal Grossa.

            Adreça: Local del grup Sal Grossa. Plaça del Portal Nou, 16. Valls.

            Horari: Dijous de 19.00 a 20.30.

            Durada: Des del 9 de febrer fins al 7 de març de 2013.

            Entrada gratuïta.

Aquestes dues exposicions compten amb la inestimable col·laboració del Grup Sociocultural Sal Grossa i l’Associació d’Alumnes i Ex-alumnes de l’Escola del Treball (AAET).

Descàrrega dels cartells d’ambdues exposicions.

Deixi una resposta

Vostè ha d'estar registrat per a enviar un comentari.