Inauguració pàgina web.

A 15 de desembre de 2012, coincidint amb el tradicional sopar de Nadal, es presenta al públic la nova pàgina web de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Valls i de L’Alt Camp. Ha estat desenvolupada amb WordPress, gràcies a un disseny propi. Nombroses persones han col·laborat desinteressadament, tant en el seu disseny, com en l’allotjament de la mateixa. Des d’aquestes línies els volem agraïr la seva inestimable col·laboració.

Aquesta pàgina pretén interactuar amb els socis i els visitants, per fer-la més atractiva i participativa.Si bé encara hi ha una sèrie de seccions ens preparació, que estaran disponibles pròximament, la seva funcionalitat es total. Per això a dia d’avui també es posen en marxa els comptes de Facebook, Twitter i Flickr de l’entitat, com a integradors de la socialització i la presència pública a la xarxa.

Esperem gràcies a aquest nou mitjà que ara es posa a disposició de tothom, es puguin assolir els nous reptes de futur, fent de l’Associació una entitat més propera a tots vosaltres.

Deixi una resposta

Vostè ha d'estar registrat per a enviar un comentari.