Local social

El local social de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Valls i de L’Alt Camp es troba actualment a l’estació d’ADIF de La Plana-Picamoixons.

Actualment es disposa en servei de tres sales comunicades entre elles, amb uns amplis exteriors, vistes al viaducte de Les Roxelles i a les línies ferroviàries de Valls i Reus. La primera i més important de les sales és un espai diàfan amb accés tant des de les andanes costat Valls com des de les del costat Reus. En la mateixa s’hi troba un ampli espai polivalent amb l’equipament necessari per a projeccions; és on es realitzen les juntes, xerrades i cicles de cinema. També és on s’emplacen les maquetes en H0 i N, així com expositors i vitrines amb divers material.

La següent de les sales, accessible des del costat Reus, està destinada a taller, magatzem i mini bar. Finalment la sala accessible des del costat Valls és on es troba la secretaria i la biblioteca, amb els corresponents espais per a la lectura del fons documental i per a les reunions de la Junta Directiva. Al mateix edifici s’hi troben la sala de viatgers i els espais afectes a la circulació ferroviària, així com els serveis.

El fet de poder disposar d’aquest espai en una ubicació tan privilegiada, ha d’agraïr-se a la bona disposició e inestimable col·laboració de l’ADIF, tant en les negociacions prèvies, com en el projecte d’adequació dels espais; així com durant l’execució dels treballs i en l’actual dia a dia.

Aquest local es va inaugurar el 11 de desembre de 2010 després d’ aproximadament un any d’obres. Amb anterioritat, es disposava d’un local a l’àtic de l’estació de Valls. No obstant, el primer local es quedà petit i era de difícil accés per als socis de més edat. Un local social, per definició, ha de ser el lloc de trobada que centralitzi la vida social d’una entitat. Per això, ens enorgulleix poder disposar d’aquestes instal·lacions, àmplies i amb uns exteriors de qualitat funcional i paisatgística. Aquest fet permet aprofundir en la vida social del col·lectiu que conforma l’Associació. Per la qual cosa els socis poden combinar afició, amistat i vida familiar; així els membres de l’entitat i les seves famílies poden gaudir de moments agradables entre gent que comparteix quelcom més que afecció cap al ferrocarril.

Fotografies

Horari

Dissabtes de 16.30 a 19.00.

Altres dates i horaris d’obertura, així com modificacions en l’obertura habitual, seran notificades puntualment i publicades en aquest web.

Accés

Coordenades GPS

41º 18’ 21,48’’ N       1º 11’ 42,42’’E

El local disposa d’aparcament gratuït.

Serveis ferroviaris

Regionals R13 i R14.

Consultar els horaris oficials en format PDF.

Si no disposeu d’un lector de PDF, obteniu-lo aquí:

Situació sobre el mapa

Veure Local Social AAFVAC en un mapa més gran.

Esperem la seva visita.