Tren real

El material ferroviari sota custodia de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Valls i de L’Alt Camp.

L’Associació d’Amics del Ferrocarril de Valls i de L’Alt Camp, té una clara vocació cap a la preservació de material ferroviari. Els seus membres, tots ells voluntaris, estan en contacte permanent amb el sector ferroviari per tal de garantir l’adequada professionalitat de les seves actuacions al respecte. Per a dur a terme la preservació dels diferents vehicles, es col·labora amb diverses entitats, institucions i empreses, sense les quals no seria possible.

En aquesta secció podrà conèixer els vehicles ferroviaris que estan sota la responsabilitat de l’entitat, a més de les actuacions i projectes previstos sobre els mateixos. També trobarà informació dels projectes de preservació en els quals ha participat el nostre equip tècnic.

Si desitja col·laborar en la preservació i manteniment dels vehicles aquí enumerats, no dubti en contactar-nos, totes les iniciatives són benvingudes.

Les associacions, institucions, empreses i entitats que fan possible aquest projecte de preservació, s’enumeren a continuació:

A tots ells, moltes gràcies.